dinsdag 26 oktober 2010

Weer veel leuke nieuwe dingen besteld

Hoi hoi allemaal,

Helemaal geweldig. Ik heb gisteren weer een heleboel leuke nieuwe dingen gevonden en besteld.
Zoals veel nieuwe schrijfblokken, prachtige letter sets en nog meer leuke dingen.
Ik hoop dat ik het snel in huis heb zodat ik alle mooie nieuwe artikelen op de website kan zetten.
Nog eventjes geduld dus.( jammer he? )

Als je zou willen kun je ook nog gebruik maken van de spetterende openingsaanbieding.
Bij de eerste bestelling die je plaatst, betaal je geen verzendkosten.
Zo kun je op een leuke en voordelige manier kennis maken met Postpapier enzo.

Verder heb ik nu een weekaanbieding.
Die kun je vinden onder het kopje "SALE "

Tot ziens bij Postpapier enzo!

Met vriendelijke groet,

Anita Mulder

http://www.postpapierenzo.nl/

zondag 17 oktober 2010

Opening Postpapier enzo

Na maanden lang voorbereiding heb ik woensdag 13 oktober 2010 mijn eigen webwinkel Postpapier enzo geopend. De webwinkel kun je vinden op http://www.postpapierenzo.nl/ .Ik verkoop heel veel leuk postpapier , leuke kaarten, schrijfwaren en veel andere leuke dingen. Het idee om een eigen webwinkel in o.a. postpapier te beginnen is gekomen omdat ik zelf penvriendinnen heb waar ik veel mee schrijf, en ik het heel moeilijk vond om leuk postpapier te vinden. In boekenhandels en andere winkels kom je mischien nog wel wat tegen, maar veel keus is er nooit. Toch erg jammer. Er zijn mensen die het brieven schrijven mischien ouderwets vinden, maar dat is het helemaal niet. Het komt juist weer helemaal terug. Omdat mensen weer meer gezelligheid willen. En brieven schrijven is heel gezellig. Zelf mag ik bijvoorbeeld graag een brief schrijven met een lekker kopje thee. Heerlijk ontspannend. Ook is het super leuk om een handgeschreven brief te krijgen. Een brief speciaal aan jou gericht, mischien nog op leuk postpapier en je weet dat er aandacht aan is besteed. Een mailtje typ je, je verstuurd hem en klaar. Ik zou zeggen ..... klim gewoon weer eens in de pen en verras iemand met een leuke handgeschreven brief. Ervaar zelf  hoe leuk en ontspannend het is, maar ook hoe blij iemand wordt van een leuke brief.

Om de opening van Postpapier enzo te vieren, betaal je nu tijdelijk bij je eerste bestelling geen verzendkosten. Zo kun je op een leuke en voordelige manier kennis maken met Postpapier enzo.   

Tot ziens bij Postpapier enzo
http://www.postpapierenzo.nl/

Over mij

Mijn foto
Hallo, Welkom bij de Blog van postpapier enzo.Mijn naam is Anita Mulder,ik ben 29 jaar en ik ben de eigenaresse van Postpapier enzo.De online winkel met een zeer ruim aanbod leuk postpapier,kaarten, schrijfwaren en veel andere leuke dingen.Ik hoop dat mensen door het zien van al het leuke postpapier e.d. weer de gezelligheid van het brieven schrijven gaan inzien.En als je denkt dat het ouderwets is, dan heb je het mis.Kijk gewoon eens rond op mijn website www.postpapierenzo.nl en je zult zien wat voor moois er allemaal is. Met vriendelijke groet, Anita Mulder Postpapier enzo www.postpapierenzo.nl

Volgers