maandag 13 december 2010

EVEN EEN BELANGRIJK BERICHTJE

Wees er nu bij!! Alleen deze maand nog gratis verzendkosten bij een eerste bestelling via http://www.postpapierenzo.nl/  Het is tenslotte december en dus een feestmaand.
Kijk ook voor de vele andere aanbiedingen op http://www.postpapierenzo.nl/
Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan.


Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de Kerstboom?
Ik heb nog wel een paar leuke tips, voor leuke gifts.
Wat dacht je van leuke oogschaduw van Hello Kitty in een hele leuke verpakking, een grappig Shrek washandje, mooi postpapier in heeeeel veel verschillende soorten, een leuke sleutelhanger,een luxe pasjeshouder, een verjaardagskalender en zo kan ik nog wel even door gaan. Genoeg leuke cadeautjes voor onder de Kerstboom.

zaterdag 4 december 2010

GEZELLIGE SINTERKLAAS EN KERST

Zo wat is het vandaag winter weer. Het ziet er prachtig uit buiten met al die sneeuw en vogeltjes die in het vogelhuisje zitten om lekker te eten.Echt een mooi gezicht. Veel mooier dan al die regen.
Morgen Sinterklaas en dan gaan we al weer richting de Kerst. Voor we het in de gaten hebben is het al weer januari. Maar eerst nog even genieten van de december feestmaand met veel gezelligheid.

Ook bij http://www.postpapierenzo.nl/ is het deze maand feest en krijg je naast de gratis verzendkosten bij de eerste bestelling nu bij aankoop vanaf 15 euro een leuk Disney kaartspel cadeau. Maar er staan nog veel meer leuke aanbiedingen op de website.

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor de kerst dan ben je bij http://www.postpapierenzo.nl/ aan het goede adres. Want er staan weer veel nieuwe artikelen op.

En wil je nog een leuke brief schrijven op mooi postpapier speciaal voor in de winter of de Kerst, ik heb erg mooi winter en kerst postpapier.


Over mij

Mijn foto
Hallo, Welkom bij de Blog van postpapier enzo.Mijn naam is Anita Mulder,ik ben 29 jaar en ik ben de eigenaresse van Postpapier enzo.De online winkel met een zeer ruim aanbod leuk postpapier,kaarten, schrijfwaren en veel andere leuke dingen.Ik hoop dat mensen door het zien van al het leuke postpapier e.d. weer de gezelligheid van het brieven schrijven gaan inzien.En als je denkt dat het ouderwets is, dan heb je het mis.Kijk gewoon eens rond op mijn website www.postpapierenzo.nl en je zult zien wat voor moois er allemaal is. Met vriendelijke groet, Anita Mulder Postpapier enzo www.postpapierenzo.nl

Volgers